ZonePing.Ro

ZonePing Comunity
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Rugulament general+amenzi

In jos 
AutorMesaj
eFFecT
Admin


Mesaje : 72
Data de înscriere : 10/03/2016

MesajSubiect: Rugulament general+amenzi   Joi Mar 10, 2016 9:16 pm

Vj6gPtA.png


Romana:


Reguli interne generale

- Sunteti obligati sa respectati Regulamentul serverului, Regulamentul Politiei cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.
- NU reclamati un coleg din Los Santos Police Department sau orice alt departament ( , , FBI, ) pe forum, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a rezolva problema.
- In lipsa Liderului sunteti obligati sa ascultati de Sublider. Daca nici Subliderul nu este online atunci sunteti obligati sa ascultati de cel mai mare in rank.
- Sunteti obligati sa ascultati in totdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sanctionati dupa caz, putand fi chiar demisi.
- Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.
- Nu cereti rank liderului sau subliderului.
- Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este demitere cu interzicerea de a mai intra in PD.
- In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) ( FW ), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune -) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.
- O dovada este valabila 3 zile. Nu sanctionati jucatorii daca dovada voastra este mai veche de 3 zile. O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 3 zile. De asemenea, puteti da o amenda / confisca un permis timp de 3 zile din momentul faptei.
- Persoanele inactive de 3 zile care nu si-au facut cerere de concediu sau nu au anuntat liderul printr-un PM pe forum vor fi demise!
- Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.
- Un membru PD/FBI care este inconjurat/atacat de mai multi detinuti in jail si nu are alta cale de scapare poate folosi comanda [/punish nume 50] pentru a scapa. Obligatoriu 50 secunde!
- Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va plati o amenda dubla pentru fapta comisa. In cazul in care nu plateste va primi Faction Warn.

Comportament si limbaj

- Respecta colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.
- Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va avea repercusiuni grave.
- Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.
- Nu aveti voie sa favorizati/faceti discriminari intre jucatori, indiferent ca va este prieten sau dusman.
- Nu aveti voie sa va jucati cu armele in garajul LSPD (in zona de /arrest). Puteti face asta numai in Armoury.
- Se vor acorda sanctiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana in acestea.

Sedinte si Antrenamente

- Cine intarzie la sedinta / antrenament  va veni în Armoury / Sala de sedinte, fara a face galagie pe chat sau pe [/r].
- In timpul sedintelor sau antrenamentelor veti opri telefoanele si veti asculta de Lider, Sublider sau antrenor pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.
- Daca intarziati la antrenament / sedinta, puteti veni in primele 10 minute, fiind sanctionati cu un Avertisment Verbal. Daca intarziati mai multe de 10 minute, sanctiunea este Faction Warn si sunteti excluși din antrenament.
- Cine vorbește neintrebat la sedinte sau antrenament va fi sanctionat cu Avertisment Verbal la prima abatere, urmand ca la cea de a doua sa fie exclus de la activitate si sa primeasca Faction Warn.
- Sedintele se vor desfasura din doua in doua saptamani Duminica la ora 21:00.
- Antrenamentele se vor desfasura cu o ora inaintea sedintelor, Duminica la ora 20:00.
- Aveti voie sa faceti 1 invoire la antrenament si 1 la sedinta pe luna. Cine incalca aceasta regula primeste sanctiunea corespunzatoare.

Echipele ROADS & S.W.A.T

- Respectati echipa în care ati fost repartizați.
- Membrii rank 3+ care fac parte din echipa S.W.A.T pot aresta cu apoape orice masina personala. Cei de rank 4+ pot merge pe suspectii fara drept de predare.  Este interzis ca echipa Roads sa foloseasca masina personala (sa stea la panda, sa dea amenzi, etc).
- Un membru al echipei Roads nu are voie sa aresteze decat suspectii al caror wanted a fost acordat de catre ei si suspectii care se predau la acestia. In acelasi timp, pot raspunde prin omorarea suspectilor ce ii ataca.
- Un membru din echipa Roads sau S.W.A.T nu are voie sa mearga dupa suspectii fara drept de predare ( chiar daca le-a dat el wanted ).
- Un membru al echipei S.W.A.T poate face dovezi cum un jucator incalca regulile de circulatie si sa paseze dovada unui coleg din echipa Roads. Astfel, orice dovada provenita de la un membru de departament ce atesta incalcari ale regulilor de circulatie va fi luata in considerare. Cele provenite de la jucatori ce nu fac parte din departamente nu vor fi luate in considerare.

! Detalii despre echipe gasiti in topicul LS Police Department - Membrii / Members

Amenzile

- Un politist poate amenda un civil daca infractiunea comisa nu este atat de grava incat jucatorul sa ajunga in Jail. Odata ce civilul a primit amenda, acesta va vedea pe ecran un mesaj de culoare albastra cu numele politistului, suma si motivul amenzii. Daca civilul nu plateste amenda pe loc ( refuza sau fuge ), politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplata amenda” cu drept de predare. In cazul in care civilul nu are suficienti bani la el pentru a plati amenda, politistul are dreptul de a-l duce la un ATM sau la Banca pentru a scoate suma necesara platirii amenzii. Daca acesta refuza, politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplata amenda”. Daca jucatorul nu are destui bani nici in banca pentru a plati amenda atunci va primi wanted-ul ,,Neplata amenda".
- Amenzile se aduna, de exemplu pentru condus neregulamentar ( 600$ ) + faruri oprite ( 720$ ) suspectul va fi amendat cu 1320$.
- Nu aveti voie sa amendati un jucator caruia i-ati acordat wanted 2 "Neconformare Ordin". Aceasta regula se aplica si in cazul jucatorilor care parasesc server-ul si primesc automat wanted 2 "Deconectare in urmarire".
- Nu aveti voie sa amendati jucatorii aflati in Jail.

* Amenzile se dau in functie de level-ul celui care a comis infractiunea. Spre exemplu:
- Daca prindeti un civil cu levelul cuprins intre 1 si 3 nu ii dati amenda si nu ii confiscati licenta auto (daca este cazul).
- Daca prindeti un civil cu levelul cuprins intre 4 si 7 va plati 50% din amenda.
- Daca prindeti un civil cu levelul cuprins intre 4 si 7 caruia trebuie sa-i suspendati licenta va avea dreptul sa aleaga intre suspendarea licentei de condus si amenda 50%.
- Daca prindeti un civil cu levelul 8+ ii dati amenda maxima (in functie de caz).

! Detalii privind amenzile gasiti in topicul LS Police Department - Wanted, Arrest, Ticket and Code List

Condusul

- Se considera condus neregulamentar atunci cand jucatorul trece cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe celalalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este si atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuza ca nu a circulat pe contrasens.
- Se considera condus regulamentar atunci cand acesta este in totalitate pe banda sa sau chiar cand trece foarte putin pe banda opusa.
- Se considera condus regulamentar atunci cand acesta taie benzile la un unghi de 90 de grade.
- Se considera tot condus regulamentar atunci când acesta folosește iarba, nisipul etc. de pe sensul său de mers.
- Se considera incurcarea celorlalti participanti in trafic atunci cand jucatorul loveste intentionat si in repetate randuri alti jucatori cu masina sa.
- In caz ca prindeti un membru FBI / NG pe contra sens ( cu masina de civili ) nu aveti voie sa ii confiscati licenta de condus. Il trageti pe dreapta si faceti o poza la [/wanted] iar daca aceasta spune ca e dupa un suspect fara drept de predare sunteti obligati sa folositi comanda [/mdc]. Daca nu este dupa un suspect fara drept de predare ii acordati o amenda in valoare de 2.000$ ( 2x amenzi de 1.000$ ), iar daca acesta refuza sa plateasca ii trimiteti un PM cu dovezile liderului respectiv si va fi sanctionat cu Faction Warn.
- Membrii PD daca vor fi prinsi pe contra sens cu o masina de civili fara nici un suspect fara drept de predare in lista vor fi santionati cu AV / FW.
- Pentru membrii departamentelor FBI / NG ce incalca regulile de circulatie nejustificat se percepe o amenda de 2.000$ (2x amenzi de 1.000$).
- Nu aveti voie sa stati la panda pentru a cofisca carnete in alte orase. O exceptie de la regula poate fi doar atunci cand sunteti în trecere. Dacă dovezile pe care le aveti dovedesc că nu erati doar in trecere, sunteti sanctionat.
- Nu aveti voie sa confiscati carnetele de condus pentru cele mai banale motive.
- Nu aveti voie sa confiscati licentele jucatorilor AFK (pe ESC sau /sleep). Puteti confisca licenta unui jucator aflat in jail atata timp cat i-ati dat explicatiile inainte.
- Atunci cand sanctionati pe cineva ( orice sanctiune ) sunteti obligati sa-i spuneti si motivul.

Parcarea

- Se considera parcare neregulamentara atunci cand jucatorul lasa masina cu majoritatea suprafetei sale in drum pentru a incurca traficul.
- Se considera parcare neregulamentara atunci cand jucatorul se afla in masina si stationeaza in drum mai mult de un minut, astfel incurcand traficul.
- Se considera parcare regulamentara atunci cand acesta se opreste cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe trotuar sau alt loc special amenajat. Atata timp cat nu se afla in drum si nu incurca traficul se poate considera parcare regulamentara.

Radarele

- Imediat dupa ce un jucator a încălcat limita de viteza aveti obligatia de a face poza, pozele facute cu Page Up nu se accepta.
- Politistii care vor pune alte limite in afara de cele menţionate vor fi sanctionati.
- Jucătorii ce încalcă limita cu 1-2 km nu vor fi sanctionati.
- Nu aveti voie sa puneti radarul din mers, vehiculul de politie trebuie sa fie parcat ( regulamentar ) cand il puneti.
- Nu aveti voie sa stati la panda în alte orase cu radarul.
- Jucatorii prinsi incalcand limita de viteza cu mai putin de 50 km/h vor fi sanctionati cu o amenda in valoare de 840$.
- Jucatorii prinsi incalcand limita de viteza cu 50 km/h sau cu peste 50 km/h vor fi sanctionati cu anularea permisului de conducere si o amenda in valoare de 1200$ ( valabil pentru jucatorii de level 8+ ).
- Cand amplasati un radar aveti obligatia de a va asigura ca nu mai are nimeni radar in apropiere si aveti obligatia de a anunta pe [/r]. Exemplu: "Este cineva cu radarul in zona Bank LS? Daca nu raspunde nimeni pun eu".
- Nu aveti voie sa stati AFK (pe ESC) cand aveti radar activat.

Limitele de viteza:

-- Limita de viteza in oras este de 100 km/h.
-- Limita de viteza in afara oraselor este de 130 km/h.
-- Limita de viteza pe autostrazi este de 160 km/h.

Somatiile

- Nu faceti spam cand somati un jucator. Intre somatii trebuie sa existe minim 3 secunde.
- Orice somaţie trebuie să fie pe nume (level 1+).
- Politistul este obligat ca atunci cand someaza un suspect sa se asigure ca a fost suficient de aproape incat suspectul sa-i vada somatia si sa-l someze de destule ori.
- Minimul de somatii este 3, insa suspectul poate fi sanctionat cu wanted si dupa mai putin de 3 somatii, atata timp cat sunteti siguri de faptul ca suspectul a vazut somatiile.
- In cazul in care trebuie sa trageti pe dreapta un jucator care are wanted sunteti obligati sa folositi [/m] ( care trebuie sa contina si numele jucatorului ).
- Dacă un jucător aflat pe G într-o maşină condusă de un suspect cu wanted trage asupra poliţiştilor aflaţi în urmărire va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
- Dacă un jucător intervine atunci când un poliţist se află pe jos în urmărirea unui suspect (îl atacă cu pumnii, îl calcă cu maşina în repetate rânduri sau lasă maşina pe poliţist, îl atacă de aproape cu arma - să se vadă clar că acel jucător are intenţia de a ajunta suspectul) va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.


Tratarea civililor si a incepatorilor

- Se considera civil orice membru care nu face parte din: PD, FBI, NG.
- Nu aveti voie sa omorati un civil daca acesta va cere sa faceti asta sau sa cereti sa fiti omorat de catre unul. Puteti cere acest lucru unui coleg din departamente sau sa va sinucideti.
- Un membru PD / FBI / NG nu are voie sa ceara ajutorul sau sa fie ajutat, in nici un fel, de catre un civil în urmarirea suspectilor cu sau fara wanted. Daca aveti nevoie de ajutor cereti-l celorlalte departamente, nicidecum civililor.
- Membrilor Tow Truck Company care se afla in procesul de tractare a unui masini si au girofarul aprins nu l-i se va confisca licenta de condus pentru condus neregulamentar. Aceasta regula se aplica doar pe durata tractarii vehicului.
- In caz ca un membru din Paramedics incalca limita de viteza / merge pe contrasens, politistul este obligat sa aiba dovezi cum ca medicul respectiv nu se afla in misiune (nu are girofarul pornit). Daca medicul respectiv se afla intr-o misiune nu aveti voie sa-l sanctionati.
- Jucatorii de level 8+ care au pe G un alt jucator fara drept de predare vor fi somati o singura data sa foloseasca comanda [/eject] pe jucatorul fara drept. Daca nu se conformeaza in 15 secunde vor fi sanctionati cu Wanted 6 "Complice".
- In cazul in care jucatorul aflat pe G a evadat din inchisoare soferul va primi automat Wanted 6 "Complice" fara somatii.
- Jucatorii cu level 8+ care patrund in garajele departamentelor ( trec de poarta de fier ) sau in Area 51 vor primi wanted 2 "Teren Guvernamental" fara somatii.
- Jucătorii cu level cuprins între 1 şi 4 vor primi maxim wanted 1, indiferent de faptă.
- Jucătorii cu level 5+ vor primi sancţiunea maximă, în funcţie de caz.
- Va este interzis sa opriti un jucator care munceste la job pentru un control de rutina. Il puteti opri ( si sanctiona ) in cazul in care a incalcat regulile de circulatie sau daca are wanted.
- Este permis sa le acordati wanted ( Civil Attack / Civil Kill ) jucatorilor aflati intr-un Clan-Zone sau sa le confiscati armele, cu conditia ca unul dintre membrii clanului care este pe turf sa aiba wanted.
*Aceasta regula se aplica numai in cazul celor care fac parte dintr-un clan oficial
*In cazul in care sunteti atacati / omorati de un jucator aflat in Clan-Zone aveti voie sa-l sanctionati

Tratarea si arestarea suspectilor

- LSPD se ocupa numai de suspectii cu wanted 1 si 2 cu drept de predare.
- Exceptie de la aceasta regula o fac membrii de rank 4+ ce fac parte din echipa S.W.A.T, ei au voie sa mearga si pe wanted 3+ sau pe cei fara drept de predare.
- Un politist are dreptul de a aresta suspectii cu wanted 1 și 2 care se predau la acesta.
- Un politist are obligatia ca atunci cand un suspect cu wanted 3+ vine si i se preda, sa cheme un membru NG la jail sau la locul in care se afla si sa-l cedeze acestuia.
- Un politist poate aresta suspectul caruia i-a dat wanted indiferent de wantedul pe care l-a dat, cu conditia sa aiba drept de predare.
- Un politist poate aresta un suspect cu wanted 3+ numai daca un membru NG nu este online/disponibil ( in acest caz supectul trebuie sa se predea la politist ) sau cand acesta i-a acordat wanted.
- Nu aveti voie sa mergeti dupa suspectii cu wanted 3+ care au drept de predare daca nu le-ati acordat voi wanted-ul.
- Un politist are obligatia de a ceda suspectul caruia i-a dat wanted atunci cand politistul este la o distanta mare de suspect iar suspectul este in custodia altcuiva.
- Membrii National Guard se ocupa in general de suspectii cu wanted 3+, cu o mica exceptie: membrii NG ce sunt paznici la Jail au dreptul de a aresta orice wanted, cu conditia de a intreba pe [/d] daca respectivul suspect se afla in custodia cuiva.
- Un membru Police Department are obligatia de a folosi comanda [/su] cu motivele prevazute in Wanted List.
- Este strict interzis pentru un politist sa sune suspectul si sa-l întrebe daca se preda.
- Un politist este obligat sa patruleze / mearga dupa wanted (cu drept) cu un vehicul de politie
- Nu se da wanted cuiva AFK decat daca acesta detine droguri.
- Cand luati un suspect in custodie sunteti obligati sa folositi [/cuff].
- Este interzis sa dati [/clear] cuiva fara sa anuntati pe [/d] un motiv bine intemeiat.
- Un politist are obligatia de a aresta orice civil care are wanted cu drept de predare. Politistul are dreptul de a omori orice civil - chiar daca acesta se afla in Safe Zone - daca respectivul nu dorește sa se predea sau nu are drept de predare. In cazul in care politistul este atacat de un grup de persoane, acesta este obligat sa ceara intariri pe [/d], [/r] sau prin comanda [/backup].
- Nu aveti voie sa stati la hq-urile mafiilor (curtea HQ-urilor) fara un scop anume ( dm in hq, runner in hq cu complici etc. ) si sa confiscati obiecte.
- Este interzis sa confiscati armele unui jucator care se afla in HQ sau in curtea HQ-ului, daca acesta nu va ataca sau le foloseste pentru a ataca alti jucatori.
- Este interzis sa confiscati armele unui suspect daca acesta nu are drept de predare.
- Este permis sa confiscati armele unui suspect cu drept de predare, daca acesta la tine la vedere sau ataca alti jucatori.
- Este interzis sa folositi [/call 112] atunci cand cineva va fura masina sau va omoara. Folositi [/su].
- Pentru a-i acorda wanted 1 "furt" unui jucator, acesta trebuie sa va fure masina de minim 2 ori. Aceasta regula se aplica numai in cazul masinilor departamentelor.
- Pentru a-i acorda wanted 3 "cop attack" unui jucator, acesta trebuie sa va atace cu pumnii de minim 4 ori sau sa traga cu arma in voi.
- Nu aveti voie sa acordati wanted-ul "Cop Attack" jucatorilor care va ataca in Safe-Zone. Le puteti confisca armele. In cazul in care va aflati intr-o masina si sunteti atacat puteti sanctiona civilul cu wanted-ul "Cop Attack".
- Daca cineva incalca regulile de circulatie si NU are drept de predare politistul nu are voie sa il sanctioneze.
- Daca un jucator are pe G un suspect evadat din inchisoare soferul va primi wanted 6 "Complice" fara somatii.
- Daca un jucator are pe G un suspect cu wanted 1+ care trage in politisti soferul va primi wanted 6 "Complice" ( fara somatii ).
- In cazul in care sunteti atacati sau omorati de un suspect, indiferent de locul in care va aflati ( Jail/HQ/Garaj/Alta zona ), suspectul va primi wanted 3 - cop attack, respectiv wanted 5 - cop kill.
- NU este suficienta o poza cu [/call 112] pentru a dovedi ca un jucator v-a omorat. Datorita unor buguri sau a a unor abuzuri, sunt necesare mai multe dovezi, care prezinta situatia inainte de crima. Va sugerez sa filmati intreaga situatie.
- Nu aveti voie sa acordati wanted fara drept de predare unui jucator care nu are drept predare.
- Daca un suspect ( cu drept de predare ) este AFK on wanted ( pe ESC ), il somati, anuntati pe [/d] ca este AFK, iar dupa 3 minute il puteti omori.

Observatii:

- daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda, atunci politistul are dreptul ( doar ) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca nu se preda, atunci politistul are dreptul ( doar ) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge pe jos de politist, atunci politistul are dreptul ( doar ) sa-l omoare.
- daca suspectul spune in prima faza ca nu se preda sau fuge pe jos de politist, iar mai apoi se razgandește și dorește sa se predea, politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca se preda, iar apoi ataca politistul, atunci politistul are dreptul ( doar ) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca nu se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru „Runner”.
- daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru „Runner”.
- daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge cu un vehicul de politist, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru „Runner”.
- daca suspectul ucide un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul „cop kill” fara drept de predare.
- daca suspectul are wanted ( 1+ ) si ataca un politist, atunci acesta isi va pierde dreptul automat si va fi omorat pe loc.

ATENȚIE: Suspect ( in acest caz ) = orice civil cu wanted 1+.

! Detalii prinvind nivelurile de wanted gasiti in topicul LS Police Department - Wanted, Arrest, Ticket and Code List

Materialele si licenta de materiale

Un politist are dreptul sa confiste materialele, licenta si sa sanctioneze cu amenda atunci cand acestea sunt folosite pentru crearea sau vinderea diferitelor arme. In cazul in care un civil foloseste materiale, politistul are urmatoarele obligatii:
-cei cu level 1 - 9 ( inclusiv ) au de ales dintre amenda specifica sau confiscarea materialelor.
* In cazul jucatorilor de level 1-3 nu se va acorda amenda, iar in cazul celor de level 4-7 amenda va fi de 50% din pretul amenzii.
-cei cu level 10 - 19 ( inclusiv ) li se vor confisca direct materialele.
-cei cu level 20+ li se vor confisca atat licenta de materiale cat si materialele.

Daca un civil detine materiale, dar nu are licenta pentru ele acesta va fi sanctionat cu o amenda in valoare de 120$ "materiale fara licenta" + confiscarea materialelor.

Eventuri

- Un politist poate participa la evenimentele organizate de catre un ADMIN sau la evenimentele organizate de un jucator cum ar fi: simon spune, trivia, race (atata timp cat circula corect), stunt, gaseste locatia, event deagle, event find and kill etc.
- Membrii departamentelor nu au voie sa participe la noua activitate a clanurilor ( graffiti ).

Atentie: Puteti participa la evenimentele violente DOAR daca sunteti OFF DUTY. Daca sunteti prinsi ON DUTY la aceste evenimente, riscati sa fiti sanctionati chiar cu demiterea.
- Cand mergeti la un eveniment violent sunteti obligati sa faceti un SS in care sa va apara textul ''You are not on duty.''

Joburi

- Aveți voie cu alte job-uri legale in afara de Lawyer, in caz contrar sunteti sanctionati cu Faction Warn. Aceasta regula se aplica in cazul tuturor membrilor, indiferent de rank.
- Este interzis să aveți asupra voastra materiale, droguri sau alte obiecte ilegale.

Accept Lawyers

- Membrii de rank 3+ pot vinde accept lawyers avocatilor, astfel dandu-si acordul in vederea scoaterii din jail a unor jucatori.
- Nu există preţ universal pentru [/lawyer], ci fiecare va negocia cu cumpărătorul un preţ propriu, în limitele stabilite de script. Cine încalcă limitele stabilite de script la vânzarea unui [/lawyer] va fi sancţionat cu Faction Warn.
- Un accept lawyer este echivalentul a 15 puncte de accept, acestea fiind primite la fiecare PayDay.

Masinile departamentelor

- Pentru a lua un vehicul de la alt departament se va cere permisiune pe [/d], exceptie fac Police Car, FBI Rancher, Patriot (la acestea nu este nevoie de permisiune).
- NU aveti voie sa folositi masinile specifice celorlalte departamente fara acordul unui membru care poate conduce masina din departamentul respectiv.
- Membrii cu rank 5+ au dreptul sa foloseasca masinile specifice celorlalte departamente cu conditia de a anunta pe [/d] cand le-au luat si sa le respawneze dupa ce au terminat cu ele.
- Nu folositi vehiculele de politie in scopuri personale, in caz contrar veti fi sanctionati cu FW. (exista mici exceptii in care se pot folosi)
- Police Infernus va fi folosit pentru Rutiera si in cazuri speciale va putea fi folosit si pentru Criminalistica ( S.W.A.T )
- Pe Infernus-uri au prioritate cei din PD. FBI si NG va cere acordul acestora cand doresc sa foloseasca aceste vehicule. Cei care iau aiurea aceste vehicule, vor fi sanctionati.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://http://zoneping.forumz.ro
 
Rugulament general+amenzi
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ZonePing.Ro :: Factiuni :: LSPD-
Mergi direct la: